About me

Ik ben Marijn! Nog nèt 29 jaar en founder van 30daysonibiza. In de zomer van 2015 vertrok ik voor het eerst alleen op reis om dertig dagen te genieten van alles wat Ibiza te bieden heeft! Ik hield een blog bij waarin ik familie en vrienden meenam op mijn avonturen op het eiland. De blog werd eenmaal terug in Nederland verwijderd en de Instagram @30daysonibiza werd een waardige opvolger. Mijn ‘Ibiza hobby’s’ zijn: voor mij onbekende stranden ontdekken, kwallen vissen, nieuwe restaurantjes testen (het liefst als ze dat jaar open zijn gegaan), met mijn auto (ver)dwalen op het eiland met HITS FM hard uit de speakers en.. dansen daar waar Sunnery James & Ryan Marciano draaien!

Mijn tips

Daar komen we gelijk bij mijn eerste aanbeveling! Wil je graag het nachtleven van Ibiza ontdekken? Ga een avond dansen op de heerlijke sets van het meest energieke Nederlandse dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano. Uiteraard boek jij jouw tickets, guestlist of VIP tafel via The Ibiza Expert en thank me later voor een onvergetelijke avond van jullie vakantie! Op onderstaande feesten draaien Sunnery James & Ryan Marciano op Ibiza:

  • Donderdag 29 juni – Robin Schulz @ Pacha
  • Dinsdag 18 juli – Tiësto @ Ushuaïa
  • Donderdag 3 augustus – Robin Schulz @ Pacha
  • Woensdag 30 augustus – Dimitri Vegas & Like Mike @ Ushuaïa

Maar even over ons.. Na ruim 6,5 jaar veel Ibiza lovers te hebben geïnspireerd via Instagram met foto’s van plekjes waar ik graag kom, werd het tijd voor een nieuw avontuur. Afgelopen zomer werd tijdens een spontane avond Cova Santa het idee om samen te gaan werken met The Ibiza Expert geboren! Na 10 jaar Ibiza heb ik 102 stranden (by land) en meer dan 150 foodspots bezocht. De komende weken zal ik jullie online meenemen naar mijn favorieten! Mocht jouw laatste ontdekking er niet tussen staan of heb je vragen? Laat vooral een reactie achter!

Wil jij door mij geholpen worden bij het designen van jouw vakantie? Neem dan contact op via deze link en ik help jou graag bij jullie onvergetelijke Ibiza trip!

Con amor, Marijn

Vergeet je mij niet te volgen op Instagram?

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.