Ken je klassiekers!

Een restaurant is pas ècht goed, als jij er terugkomt!’, aldus mijn vriendin. Oké, misschien heeft ze wel gelijk. Ik hou van nieuwe (het liefst net geopende) foodspots ontdekken, dus als ik een klassieker verkies boven een nieuwe plek zegt dat misschien wel iets.. Maar waar kom ik sowieso ieder jaar terug? 

Lunchen bij La Paloma Café

Gelegen in het midden van het eiland, in het kleine dorpje San Lorenzo vind je La Paloma (restaurant en café). In 2008 ontstond het café in de tuin bij het al eerder geopende restaurant. Je luncht hier in harmonie met de authentieke schoonheid van het eiland omringd door een boomgaard met sinaasappel- en citroenbomen. Het café biedt verschillende gerechten aan, waarbij mediterrane smaken worden gecombineerd met ingrediënten uit het Midden-Oosten, Azië en Noord-Afrika. De gerechten worden elke dag vers zelfgemaakt met voornamelijk biologische ingrediënten. Ik kom hier ieder jaar minimaal één keer (desnoods alleen) om te lunchen. Ondanks al het lekkers op het handgeschreven menubord neem ik steevast altijd de focaccia met geitenkaas. Deze raad ik dan ook ten zeerste aan!

Reserveren is een must

Door de heerlijke verse zelfgemaakte gerechten en de eenvoudige, vriendelijke sfeer die er hangt, is zowel het restaurant als het café altijd gezellig en drukbezocht. Ik heb zelf telkens geluk gehad zonder reservering, maar ik raad het wel aan om vooraf te reserveren. Reserveren gaat heel eenvoudig met de The Ibiza Expert via mij! Klik hier

Wil jij door mij geholpen worden bij het designen van jouw vakantie? Neem dan contact op via deze link en ik help jou graag bij jullie onvergetelijke Ibiza trip!

Con amor, Marijn

Vergeet je mij niet te volgen op Instagram?


Fotografie

De foto’s van La Paloma bij deze post zijn gemaakt door @30daysonibiza

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.