ABOUT US

Nice to meet you online..

Wie zijn wij?

Bij The Ibiza Expert zijn we meer dan alleen professionals. We worden geïnspireerd door de magie van dit prachtige eiland. Met jarenlange ervaring op zak, zijn we toegewijd om onze klanten onvergetelijke momenten en ongeëvenaarde ondersteuning te bieden, terwijl we de stress, het gedoe en het tijdrovende speuren op internet, wegnemen. Ons team bestaat uit gepassioneerde Ibiza-lovers die uit eigen ervaring weten hoe overweldigend het kan zijn om een vakantie te plannen. Met talloze aanbieders om uit te kiezen en torenhoge prijzen, is het gemakkelijk om te verdwalen in het proces. Dat is waar wij om de hoek komen kijken: met onze expertise en voorkennis helpen we je om de perfecte Ibiza-ervaring te creëren, zodat jij je kunt concentreren op het maken van herinneringen die een leven lang meegaan.

Wat doen wij?

Verspil geen weken aan het onderzoeken en plannen van uw droomvakantie op Ibiza, laat het aan ons over. We creëren van op maat gemaakte ervaringen voor onze klanten, waarbij alles wordt geregeld, van de organisatie van evenementen tot het veiligstellen van directe verbindingen met onze vertrouwde partners, en het bieden van exclusieve toegang tot 's werelds beste clubs. Bovendien zijn er geen verborgen kosten aan verbonden. We streven naar volledige transparantie als het gaat om prijzen, zodat onze diensten altijd passen bij jullie budget en jullie geen onverwachte verrassingen krijgen. Want waarom zou je urenlang in reisgidsen en online forums snuffelen als je erop kunt vertrouwen dat wij alles voor jullie regelen?

Waarom via ons boeken?

Bij The Ibiza Expert draait onze filosofie om één kerndoel: de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We bereiken dit door onze fundamentele waarden van eerlijkheid, transparantie, betrouwbaarheid, professionaliteit en toewijding na te leven en te ademen: leidende kernwaarden die ons consequent hebben geholpen om het hoogste niveau van klanttevredenheid te bereiken. Maar we zijn niet alleen bezig met het samenstellen van geweldige vakanties. We zijn gepassioneerd om het jullie naar de zin te maken. Of het nu gaat om een langverwacht uitje of een once-in-a-lifetime experience, ons team zet zich in om jullie visie op de meest spectaculaire manier tot leven te brengen.

CONTACT
+31651344282
info@theibizaexpert.com