1. Kan ik bij jou ook vliegtickets boeken?

Nee, helaas doen wij dit (nog) niet. Wij kunnen jullie uiteraard hier wel bij helpen. Neem contact met ons op of stuur een mail naar info@theibizaexpert.com

2. Ik heb hulp nodig bij het vinden van een accomodatie

Lucky you! Of jullie nu op zoek zijn naar een hotel in Playa d'en Bossa, een villa vlakbij Ibiza-stad of een appartement. Het kan allemaal. Op de hotels hebben wij altijd een korting beschikbaar. Contacteer ons voor meer informatie.

3. Ik weet nog niet precies wanneer we naar Ibiza gaan. Kunnen jullie ons toch helpen?

Uiteraard. Wij helpen waar nodig. Indien jullie een verblijf hebben geboekt, kunnen wij nog altijd helpen bij het vinden van een heerlijk restaurant, reserveringen van beachclubs, de beste events of een dagje weg met de boot.

4. Zijn er extra kosten verbonden aan jullie service?

Nee, wij hebben onze eigen samenwerkingen en de boekingen die via ons gaan, zijn voor dezelfde prijs als via onze partners direct. Het kan voorkomen dat er een fee wordt berekend maar dit wordt altijd vooraf gecommuniceerd.

5. Komen er nog meer exclusieve events?

Jazeker! Helaas mogen wij nog niet teveel erover zeggen maar we kunnen wel verklappen dat het bij een hele bekende locatie is!

6. Waar kan ik tickets kopen om Formentera te bezoeken?

Je kunt het beste de boot nemen vanaf Ibiza-Stad naar Formentera. Bijvoorbeeld met de Baelaria. Check de website www.netferry.com voor meer informatie en tickets.

7. Mijn vraag staat er niet tussen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.