125 

Datum:
Kies een datum
 

Algemeen


De ultieme bootervaring op Ibiza

De ultieme Ibiza Classic Boat Excursion, geschikt voor maximaal 35 gasten. Ontdek geheime baaien en stranden op de prachtige mediterrane eilanden Ibiza en Formentera. Wij kunnen een reisschema opstellen dat perfect aansluit op jullie wensten, van snorkelplekken tot heerlijke lokaal geproduceerde lunches tot uitzicht op de zonsondergang en meer.


  • Incl. schipper, lunch, drankjes,, benzine en snorkeluitrusting
  • Opstappen: Figueretas 
  • Kosten voor deze trip zijn €125,- p.p. Dit is inclusief drankjes en uitgebreide lunch aan boord! 


Ben jij (binnenkort) met je partner of vrienden op Ibiza? En wil je graag Formentera zien? Zeil mee met Patrick naar Formentera! De boot vertrekt iedere ochtend om 11.00 uur. Jullie verzamelen bij de ferry pier in de baai van Figueretes. Deze pier ligt voor het hotel Mar y Playa / hotel Ibiza Playa. We halen je met de dinghy op. Eenmaal aan boord gaat het anker op en gaan de zeilen uit!

Aan boord is er genoeg plek om te liggen, zonnen of zitten aan dek of in de kuip. Door de speakers een relaxed muziekje. Jullie varen langs ‘S Espalmador en na 1,5 uur zeilen komen jullie aan en zoeken jullie een plekje bij Playa de Illetas om voor anker te gaan. Je hebt hier de gelegenheid om te zwemmen, snorkelen in het helblauwe water of even op het hagelwitte strand te liggen. Ondertussen bereid de crew de lunch klaar. Na een heerlijke lunch – onder het genot van een koud wijntje, biertje of frisje- halen ze langzaam het anker op en zeilen jullie terug naar Ibiza. Rond 17.00 zijn jullie weer terug in Figueretas.                                                                                                  


Wil je meer informatie ontvangen? Klik dan op reserveren of stuur ons een mailtje naar info@theibizaexpert.com